Schoenmakerij De Nutte

Andere

Foto van broeksriemen

Broeksriemen

Schoenmakerij De Nutte heeft ook een aanbod van zelfgemaakte kwaliteitsvolle lederen broeksriemen. De broeksriemen zijn er in verschillende mooie kleuren zodat u kan kiezen welke het beste bij u outfit past. Uiteraard zijn deze broeksriemen verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat u kan kiezen welke u het beste past. Je kan deze mooie broeksriemen komen bekijken in onze winkel kijk bij Contact waar onze winkel zich bevindt en wanneer deze open is!

Foto van handtassen

Reparatie Tassen

Bij Schoenmakerij De Nutte kunt u ook uw favoriete tassen laten repareren. Of het nu gaat om handtassen of boekentassen breng ze binnen bij ons en wij doen ons uiterste best om deze te repareren zodat ze terug zo goed als nieuw zijn. Ook hiervoor moet u even bij ons in de winkel langs komen met de tas in kwestie en ons vertellen wat er mis mee is. Vervolgens spreken wij dan met u een datum af dat u de gerepareerde tas terug kan komen halen.

Foto van accesoires

Accessoires

Verder in het gamma bij Schoenmakerij De Nutte zijn er nog tal van accessoires. Zoals bijvoorbeeld sleutelhangers. Sleutelhangers zijn er in alle vormen en kleuren te verkrijgen, zelfs sleutelhangers met het logo van uw wagen erop kan u bij ons verkrijgen. Maar dat is niet alles zo hebben we nog tal van andere accessoires voor sleutels en schoenen etc. Ook hangsloten of fietssloten, geldkluisjes en noem maar op. Hiervoor kan je best ook eens een kijkje komen nemen in onze winkel. Voor meer informatie over de winkel kijkt u best onder de Contact info.