Schoenmakerij De Nutte

Schoenen

Foto met schoenen

Reparaties

Bij Schoenmakerij De Nutte kunt u uiteraard terecht om u schoenen te laten repareren. Of het nu gaat om vrije tijds schoenen, lederen schoenen, hakken, botten of wat dan ook. Als gecertificeerd schoenmaker doen wij ons uiterste best om uw favoriete schoenen een 2de leven te geven!

Breng gewoon u kapotte schoenen binnen in onze winkel vertel ons wat er mis mee is of wat u graag anders zou hebben en wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Nadat u ons heeft verteld wat er met uw schoenen moet gebeuren wordt er een datum afgesproken wanneer u uw gerepareerde schoenen terug kan komen op halen in de winkel. De tijd die nodig is om u schoenen te repareren hangt er uiteraard van af van de aard van de reparatie die nodig is en hoeveel werk er op dat moment in de wachtrij staat. We zullen er wel alles aan doen om u een zo goed en snel mogelijke service te leveren!

Heeft u hierover toch nog vragen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren bij voorkeur via email. Is het echt een dringende vraag mag dit uiteraard ook telefonisch. Kijk hiervoor even naar de Contact info op de home pagina.

Onderhoudsproducten voor schoenen

Onderhoudsproducten

Zijn uw schoenen hun leven een beetje verloren en glanzen ze niet meer zoals ze vroeger deden? Dan hebben wij wellicht voor u de oplossing! Met tal van onderhoudsproducten voor uw schoenen kan u ze weer de glans geven die ze vroeger hadden. Kom even langs bij ons in de winkel met uw schoenen en vraag raad bij de schoenmaker. Wij zullen u met raad en daad bij staan om het juiste product voor u te vinden om uw schoenen weer de glans te geven alsof ze die nooit verloren waren!

Zijn uw veters kapot of hebt u nood aan nieuwe veters voor uw schoenen? Ook hierbij helpen wij u graag verder. We hebben allerlei veters in verschillende kleuren en maten zodat u uw schoenen weer de strik kan geven die ze verdienen!

Foto van allerlei schoenzolen

Schoenzolen

Bent u op zoek naar betere schoenzolen of zijn uw schoenzolen gewoonweg versleten? Kom gerust eens even kijken naar de schoenzolen bij ons. We hebben allerlei soorten schoenzolen van gewone schoenzolen tot kwaliteitsvolle en duurzame gel zolen zodat u weer lekker comfortabel in uw schoenen kan. Ook hiel zooltjes om uw voeten extra steun en comfort te geven kan u uiteraard bij ons vinden.

Vraag er naar in de winkel van Schoenmakerij De Nutte en wij helpen u graag verder uw schoen weer het comfort te geven dat u nodig hebt!