Schoenmakerij De Nutte

Sleutels

Foto met transponder sleutel

Transponder Sleutels

Heeft u een 2de auto sleutel nodig of is jouw huidige kapot? Ook deze kan u laten bijmaken bij Schoenmakerij De Nutte. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is langs komen bij ons in de winkel met de sleutel in kwestie en dan kijken wij wat we voor u kunnen doen! Let wel op sommige sleutels kunnen we niet altijd laten bijmaken. Kom daarvoor zeker even langs voor raad en dan weten wij u te zeggen of dit mogelijk is of niet. Uiteraard kan u ook hier rekenen op een vriendelijke en snelle service in de mate van het mogelijke!

!Let op: Transponder sleutels zijn geen sleutels op afstandsbediening! Deze zijn sleutels met een ingebouwde chip die communiceren met u auto zodat deze al dan niet zal starten.

Foto van sleutels en machine om sleutels bij te maken

Sleutels op certificaat

Heeft u een reserve sleutel nodig voor u voordeur, achterdeur, garagepoort of iets anders? Deze kan u gemakkelijk en snel laten bijmaken bij ons. Ook hiervoor moet je gewoon de sleutel die je wil laten bijmaken even meenemen naar ons in de winkel. Het enige wat we dan moeten doen is de code ingeven van de sleutel en onze machines doen de rest! En voor je het weet is je sleutel al klaar! Makkelijk toch?

Foto van allerlei schoenzolen

Kopfrees Sleutels

Bij Schoenmakerij De Nutte kan u ook kopfrees sleutels laten bijmaken. Kopfrees sleutels zijn niet veel anders als alle andere sleutels maar de manier waarop ze gemaakt worden wel. Dit zijn de echt platte sleutels zonder tandjes of al te veel groeven veel autosleutels worden tegenwoordig met deze techniek gemaakt. Men zegt ook wel dat deze er zijn ingefreesd vandaar de naam kopfrees sleutels.